GRØNSAGSMISSIONEN

Det ene dag fortæller sundhedsguruer os, at det er sundt at spise én ting. Den næste dag er det noget andet. Men der er faktisk noget både eksperter, vores mødre og vores egen samvittigheds stemme altid har været enige om: Spis masser af grønsager! Det får de fleste af os bare alligevel ikke gjort. Hvorfor ikke?

Vi véd godt, at vi burde finde gode friske råvarer og lave vores egne måltider fra bunden. Men nogle gange har vi ikke tiden eller overskuddet, og så tager vi hurtige genveje til at få mad på bordet. Desværre betyder det tit, at der kommer for få grønsager i maven.

En anden undskyldning for ikke at spise nok af de grønne ting er, at de ikke rigtig smager af noget. Og der er faktisk heller ikke ret meget ved udkogte grønsager eller en suppe der ikke er smagt ordentlig til.

Fields of Flavours mission er at få dig til at spise flere grønsager. Ikke fordi din mor siger det, men fordi det er godt for dig. Og fordi vi gerne vil have dig til at købe vores frisklavede supper og gryderetter. De indeholder nemlig masser af grønsager.

Vi har været i gang i mere end 10 år, og selvom vi stadig er små, sælger vi lidt mere år efter år. Så noget tyder på, at det vi laver smager godt – selvom det mest bare er grønsager.

Lige et par gode grunde mere til at spise flere grønsager og mindre kød: Det bliver lettere at mætte Verdens befolkning, og fødevareproduktionen bliver mere miljøvenlig…

Kokken & Køkkenhaven ApS · Solbjerg Have 15 · 2000 F · CVR.nr. 2669 4744 · Tlf +45 33 21 70 36 · th.hartmann@mail.dk